Altınözü ilçesine yapılacak yatırımlarla ilgili görüşmeler yapmak üzere Ankara’ya giden Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, TBMM’de Hatay milletvekillerini ziyaret ettikten sonra, AK Parti Hatay İl Başkanı Dr. Mustafa Erdoğan, TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, TBMM Milli Eğitim, Kültür Gençlik ve Spor Komisyonu Üyesi AK Parti Hatay Milletvekili Kemal Karahan ve Reyhanlı Belediye Başkanı Ahmet Salman Yumuşak ile birlikte Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan’ı ziyaret etti.

Ankara temasları kapsamında ilçede yapılan ve yapılması planlanan hizmetlerle ilgili istişarelerde bulunduklarını açıklayan Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, “Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Prof. Dr. Vedat Işıkhan’ı ziyaret ettik. İlimizde yürütülen faaliyetler ve yapılacak yeni hizmetler hakkında istişarelerde bulunduk. Sayın bakanımıza ilgilerinden ve misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Altınözü'nde Okullar Güçlendiriliyor Altınözü'nde Okullar Güçlendiriliyor

Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman’ı TBMM’deki makamında ziyaret eden Başkan Sarı, gerçekleşen görüşmede ilçeye kazandırılması planlanan projeleri konuştu ve Yayman’dan destek istedi. Milletvekili Yayman, Hatay’ı ayağa kaldırma yolunda gelen her isteği baş tacı ettiklerini ve gerekli çalışmaların kente kazandırılması için çalışmayı sürdüreceklerini söyledi. Hatice Katırcıoğlu

Editör: Haber Merkezi