Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve önceki dönem Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı.

Makamda gerçekleşen ziyarette Başkan İbrahim Naci Yapar’a AK Parti Antakya İlçe Başkanı Mustafa Boyacıoğlu eşlik etti. Belediye hizmetleriyle ilgili bilgiler veren Başkan İbrahim Naci Yapar, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve önceki dönem Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.
Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Başkan İbrahim Naci Yapar, ilgisinden ve desteklerinden dolayı AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve önceki dönem Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’ye teşekkür etti.
Başkan İbrahim Naci Yapar, ziyaretin ardından AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve önceki dönem Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’ye hediye takdiminde bulundu.

Kaçak Göçmen ve Kaçakçısı Tutuklandı Kaçak Göçmen ve Kaçakçısı Tutuklandı

UZUN ÇARŞI ZİYARETİ
Başkan İbrahim Naci Yapar, daha sonra AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve önceki dönem Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile birlikte Uzun Çarşı esnafını ziyaret etti.
Başkan İbrahim Naci Yapar’a AK Parti Antakya İlçe Başkanı Mustafa Boyacıoğlu ve Belediye Meclis üyeleri eşlik etti.
Uzun Çarşı ve çevresindeki yapılarda devam eden çalışmalarla ilgili bilgiler veren Başkan İbrahim Naci Yapar, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve önceki dönem Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’ye Hatay’a verdiği önem ve desteklerden dolayı teşekkür etti.
Başkan İbrahim Naci Yapar ve AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve önceki dönem Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Uzun Çarşı esnafı ile sohbet ederek istişarelerde bulundu. Ziyaretin ardından günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi. Zeynep Yüksek

Editör: Haber Merkezi