Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (HESOB) Başkanı Aziz Fatih Yılmaz, Hatay Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Jale Marufoğlu ve yönetim kurulunu HESOB binasında misafir etti.

Türkiye'nin obruk tehlike ve risk haritası güncelleniyor Türkiye'nin obruk tehlike ve risk haritası güncelleniyor

Ziyaret sırasında, esnaf ve sanatkarların mali ve ekonomik durumları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. HESOB Başkanı Yılmaz, HESOB'un yürüttüğü projeler ve esnafa sağlanan destekler hakkında bilgi verdi.

Hatay Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Jale Marufoğlu, HESOB ile olan işbirliklerinin önemine vurgu yaparak, mali müşavirler olarak esnafın yanında olmaktan ve onların mali süreçlerine destek vermekten mutluluk duyduklarını ifade etti.

Görüşme sırasında, esnaf ve sanatkarların mali süreçlerde yaşadığı sorunlar ve çözüm önerileri de ele alındı. HESOB ve Hatay Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası arasındaki işbirliğinin daha da güçlendirilmesi için atılacak adımlar değerlendirildi. Başkan Yılmaz, Jale Marufoğlu ve yönetim kuruluna teşekkür ederek, gelecekteki işbirliklerinin artarak devam etmesini temenni etti. Zeynep Yüksek

Editör: Haber Merkezi