Hatay Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Hanifi Kadife, toplu taşıma araçlarına yönelik ödeme desteğinin hayata geçirilmesinden dolayı Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk’e teşekkür etti.

Yaşanan 6 Şubat Asrın felaketinin ardından uzun süre iş yapamadıkları için maddi olarak büyük sorunlarla uğraşan otobüs işletmecilerinin ve şoförlerinin yaralarına merhem olan çalışma için çabalayan isimlerin başında gelen Başkan Kadife, toplu taşımada kilometre başına elektronik ortamda büyük araçlara 10 TL, küçük araçlara ise 5 TL destekte bulunulacağı müjdesini verdi.

“ESNAFIMIZA VERDİĞİMİZ SÖZÜ TUTTUK”

Akdeniz'de korkutan deprem Akdeniz'de korkutan deprem

Şoför esnafına yapılan büyük desteğin çok yerinde olacağını kaydeden Başkan Kadife, çağrılarını yanıtsız bırakmayan Öntürk’e teşekkür etti.

Başkan Öntürk’ün seçim döneminde kendilerine verdiği sözü tutmasından dolayı çok mutlu olduklarını kaydeden Kadife, “Başkanımız fakir fukara babası olduğunu gösterdi. Kendisi bize verdiği sözü tuttu. Biz de şoför esnafımıza verdiğimiz sözü tuttuk. İnşallah bundan sonra şoförlerimiz de işletmecilerimiz de daha rahat iş yapacaklar. Az da olsa yaralarımıza merhem olacak bu önemli destekten dolayı Başkanımız Mehmet Öntürk’e teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi