Süper Lig’in 15. Haftasında Giresunspor'u ağırlayan Atakaş Hatayspor karşılaşmadan 1-1 beraberlikle ayrıldı.

Bordo Beyazlıların başlama vuruşu ile start alan karşılaşmanın ilk dakikalarından itibaren topu ayağında tutan ve pas yapan taraf Hatayspor oldu. Paslar ile rakip yarı sahasına gitmek isteyen Bordo Beyazlılar ataklarını bu şekilde sürdürmeye başladı. İlk yarının ortalarına doğru daha çok orta alan mücadelesine dönen karşılaşmada takımlar kontra atakla gol bulmaya çalıştı. Maçın 18. Dakikasında sağdan açılan ortada sol tarafta direğin dibinde topu ağlarla buluşturan Vranjes'in golü ofsayt gerekçesi ile verilmedi. 39 dakikada Hatayspor ceza sahası önünde gol arayan Giresunspor’un şutu ise direkten dönerken Hatayspor kalesi gol tehlikesi atlattı. İlk yarı sonuna eklenen 5 dakikalık uzatmada da gol sesi çıkmayınca iki takım’da devre arasına 0-0 eşitlik ile gitti.

GALİBİYET SON DAKİKALARDA KAÇTI

Rıza Çalımbay: "Ortada biten bir maç oldu Rıza Çalımbay: "Ortada biten bir maç oldu

İkinci devre ilk yarının son dakikalarındaki gibi orta alan mücadelesi ile başladı. Orta alanda devam eden ve Hatayspor'un oyuncu değişikliği ile hareketlenen, bordo beyazlıların lehine dönen karşılaşmada 75. Dakikada El Kabi ‘nin yerine oyuna giren Soni’nin ortasında Luis'in yerine giren Bertuğ’un muhteşem vuruşu ile Hatayspor 1-0 öne girdi. Gol sonrası daha çok oyuna ağırlığını koyan ekip Giresunspor oldu ve 87. dakikada Riad Bajic ile durumu 1-1 yaptı. Maçın sonuna 9 dakika eklenmesine rağmen yine tutuk olan ve atak yapamayıp rakip ceza sahasına giremeyen Hatayspor ikinci golü bulamadı ve karşılaşma 1-1 sona erdi.

HATAYSPOR'DAN TARAFTARA ÇORBA İKRAMI

Hatayspor tarafından karşılaşma öncesinde Rahmi Vardı önderliğinde taraftara stadyum önünde sıcak çorba ve ekmek ikramı gerçekleştirildi.

RAKİP FENERBAHÇE

Süper Lig’in 16. Haftasındaü Atakaş Hatayspor Fenerbahçe’ye konuk oluyor. Salı günü Şükrü Saraçoğlu stadında oynanacak karşılaşma saat 20:00’da başlayacak. Cuma ZEYBEK

Editör: Haber Merkezi