Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ekipleri tarafından barajın Köprü köyü yakınlarında tespit edilen ceset, kıyıya çıkarıldı. Ceset üzerinde Cumhuriyet savcısının gözetiminde Jandarma Olay Yeri İnceleme ekipleri detaylı inceleme gerçekleştirdi.

Kargo Teslimatında Dikkat! Sahte Senet İmzalatıyorlar! Kargo Teslimatında Dikkat! Sahte Senet İmzalatıyorlar!

Cinayet Şüphesi ve Tutuklamalar Olayla ilgili yürütülen soruşturmada, cinayet şüphesiyle Yalçıner’in kardeşleri Ş.G. ve Y.G., komşusu K.U., ve yeğeni D.G. tutuklandı. Olayın aydınlatılması için soruşturma devam ederken, tutuklanan kişiler sorgulanmak üzere cezaevine gönderildi.

Kadın Cinayetleri Artıyor: Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner Cinayetlerinden Sonra Bir Şüpheli Ölüm Daha Türkiye, son dönemde artan kadın cinayetleri ile sarsılıyor. Yakın geçmişte Semih Çelik isimli caninin, Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner’i vahşice katletmesinin ardından bu kez Sevgi Gülden Yalçıner’in şüpheli ölümü ülke gündeminde. Kadın cinayetleri ve aile içi şiddetin önlenmesi adına toplumsal farkındalık çalışmaları ve hukuki düzenlemelerin gerekliliği bir kez daha gözler önüne seriliyor.

Kaynak: Haber Merkezi