Enflasyon rakamlarının artmasının ardından gelen zamlardan damacana sular da nasibini aldı. Her hafta fiyatı değişen damacana sulara yeniden zam yapıldı. En düşük damacana su 30 liraya, en pahalısı ise 60 liraya dayandı.

'SUDAN UCUZ' TABİRİ TARİH OLUYOR

Enflasyonla birlikte zamlar peş peşe gelirken, damacana su fiyatlarında da bir kez daha değişikliğe gidildi. 19 litrelik damacanalarda en ucuz fiyat 25 lirayı aştı, en pahalısı ise 60 liraya yaklaştı. Boş damacananın fiyatı bile 70 TL olurken, fiyatlarının sürekli artmasıyla 'sudan ucuz' tabiri de neredeyse tarih olmaya başladı.

Damacana su fiyatlarının artış hızına yetişilemiyor. Ocak ayından bu yana fiyatlar üçüncü kez zamlanırken, firmalar gerekçe olarak maliyetlerdeki artışları gösterdi.

Gelen zammın ardından vatandaşlar en ucuz ve en pahalı su fiyatlarını sorgulamaya başladı. Halkın artık su bile alamayacağını belirten vatandaşlar, yaşananların ciddi bir boyutta olduğunu üzülerek ifade etti.

Aile Bakanlığı'ndan Otizmli Çocuklar İçin Şok Edici Açıklama ! Aile Bakanlığı'ndan Otizmli Çocuklar İçin Şok Edici Açıklama !

Kenan CENGİZ

Editör: Haber Merkezi