Japonya'nın Ankara Büyükelçisi Suzuki Kazuhiro ve beraberindeki heyeti Hatay Valisi Rahmi Doğan’ı makamında ziyaret etti.

Bu Oyun Parkı Depremzede Çocuklara Ücretsiz Bu Oyun Parkı Depremzede Çocuklara Ücretsiz

Gerçekleşen ziyarette, bir süre misafiriyle sohbet eden Vali Doğan, Japonya'nın Ankara Büyükelçisi Kazuhiro’yu her dinden insanın bir arada kardeşlik ve sevgi duyguları içerisinde yaşadığı binlerce yıllık geçmişi ile 13 medeniyetüve 3 semavi dine ev sahipliği yapan, gerek tarihiyle, gerekse kültürüyle birçok zenginliği içinde barındıran kadim şehir Hatay’da ağırlamaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Büyükelçi Kazuhiro ise misafirperverliğinden dolayı Vali Doğan’a teşekkür ederek, zenginübir kültürübirikimine sahip olan Hatay’da bulunmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. Heyete Dışişleri Bakanlığı Hatay Temsilcisi Büyükelçi Devrim Öztürk’te eşlik etti.

VALİ DOĞAN; KAZAKİSTAN ANKARA BÜYÜKELÇİSİ YERKEBULAN SAPİYEV’İ KAUL ETTİ

Hatay Valisi Rahmi Doğan ayrıca,ü Kazakistan Ankara Büyükelçisi Yerkebulan Sapiyev ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Ziyarette Kazakistan Ankara Büyükelçisi Sapiyev, Türkiye’nin kendisi için ikinci vatan konumunda olduğunu dile getirerek misafirperverliğinden dolayı Vali Doğan’a teşekkür etti. Heyete Dışişleri Bakanlığı Hatay Temsilcisi Büyükelçi Devrim Öztürk’te eşlik etti. Cuma ZEYBEK

Editör: Haber Merkezi