"10-15 Yıl Sonra Kanser Vakalarıyla Karşılaşacağız" "10-15 Yıl Sonra Kanser Vakalarıyla Karşılaşacağız"

Yerel seçim sürecine geçilmesiyle birlikte aday adaylık başvurusu yapan CHP Defne Belediye Başkan Aday Adayı Ali Mansuroğlu, çalışmalarının Defne için, Defneliler için olduğunu ifade ederek hızlı etkin ve kalıcı hizmetler ile Defnenin yaralarını her birlikte saracaklarını belirtti.

YARALARIMIZI BİRLİKTE SARACAĞIZ

Mansuroğlu, haber ekibimize yaptığı açıklamasında; “Biz vatandaş odaklı bir vizyon ile yola çıktık. Bu nedenle de Defnemiz için her birimize çok önemli vazifeler düşüyor. Defnemiz büyük yara aldı. Hak ettiği hizmeti kalıcı ve etkin çalışma anlayışı ile hızla hayata geçirerek yaralarımızı birlikte saracağız.” İfadelerini kullandı.

“VATANINI EN ÇOK SEVEN GÖREVİNİ EN İYİ YAPANDIR”

“Yapacağımız çok iş var” diyerek çalışmalarının her yaşta vatandaşı kapsadığını vurgulayan Mansuroğlu, “Defnemizin kalkınması adına birçok çalışma yapacağız. Bunun için görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Kadınlarımızı, çocuklarımızı, genç, yaşlı herkesi işçi, emekçi, eğitimci, sağlıkçı vs. herkesi kapsayacak kapsamlı plan ve projeler ile alanında uzman arkadaşlarımızdan fikirler alıp hızlı kaliteli sosyal belediyecilik faaliyeti gerçekleştireceğiz. Önce kendimizi bilecek ve daha sonra adımızı herkese duyuracağız. Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün de söylediği gibi “Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır” şiarıyla bizler de görevimizi en iyi şekilde yaparak vatandaşlarımızla birlikte çalışacağız. Düşüncelerimizi ve çalışmalarımızı vatandaşlarımızla kısa süre içerisinde teker teker paylaşacağız”  dedi. Doğanay Yiğitoğlu

Editör: Haber Merkezi