İnstagrama Yaş Sınırı Geliyor ! İnstagrama Yaş Sınırı Geliyor !

Hatay’ın Defne İlçesi’ne bağlı Çekmece Mahallesi Muhtar Adayı İşadamı Ali Kaya, 31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

6 Şubat’ta Hatay’da meydana gelen ve Asrın Felaketi olarak nitelendirilen depremde vatandaşların yardımına koşan Çekmece Mahallesi Muhtar Adayı İşadamı Ali Kaya, 31 Mart’ta yapılacak olan seçimler öncesinde Çekmece Mahallesi’nde bulunan esnaf ve haneleri ziyaret ederek yapacağı çalışmaları anlatmaya devam ediyor.

‘Birlikte Çözelim, Birlikte Başaralım’ sloganıyla esnaf ve ev ziyaretleri kapsamında yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler veren Çekmece Mahallesi Muhtar Adayı İşadamı Ali Kaya, “Geçtiğimiz yıl memleketimiz için zorlu bir dönemdi. Üzülerek ifade etmeliyim ki, Asrın Felaketi olarak adlandırılan deprem şehrimizde ağır etkiler bıraktı. Bu süreçte elimden gelenin en iyisini yaparak herkesin yanında olmaya gayret ettim. 2023 yılının zorluklarla dolu anıları arasında dayanışma ve desteğin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gördüm. Bu deneyimlerle yeni bir yola adım atarken, Çekmece Mahallesi’ne daha iyi hizmetler sunabilmek adına toplumumuzun refahı ve gelişimi için çalışacak, herkesin sesine kulak verecek ve ihtiyaçlarının giderilmesi için tüm imkanları seferber edeceğimden kimsenin şüphesi olmasın. 31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinde tüm Çekmece Mahalle halkından destek bekliyorum.” dedi. Haber Bülteni

Editör: Haber Merkezi