GÜÇLENDİRME KREDİSİ'NDE YENİ MİKTAR AÇIKLANDI GÜÇLENDİRME KREDİSİ'NDE YENİ MİKTAR AÇIKLANDI

Antakya Cumhuriyet alanındaki gerçekleşen çelen koyma töreni CHP Hatay İl Başkan vekili Ayhan kıt başta olmak üzere, ilçe başkanları, kadın kolları başkanları ve partililer katıldı.
Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk büstünü CHP Hatay İl Başkan vekili Ayhan Kıt tarafından çelenk sunulup, saygı duruşu ve İstiklal marşı okundu.

KIT: CUMHURİYET HALK PARTİSİ’NİN TARİHİ TÜRKİYE TARİHİDİR
Törende günün anlam ve önemini belirten konuşma yapan CHP Hatay İl Başkan vekili Ayhan Kıt, “Bugün 9 Eylül, Halkın Partisi 101 yaşında. Bağımsız mücadelesinin sonunda şanlı geçmişimizin kararlılığıyla kurulan Türkiye Cumhuriyetin, ilk partisi Halk Fırkası ile başlayan demokrasi mücadelesi bizlerle bugün devam ediyor.
Uçurumun kenarında bir yitik ülkeden, modern Cumhuriyeti inşa eden büyük önder ve kurucu Genel Başkanımız Mustafa Kemal Atatürk’ü ve arkadaşlarını saygı ve minnetle anıyoruz” dedi.
9 Eylül günü Halk olarak kurulan ve sonradan Cumhuriyet Halk Partisine dönüşen Türkiye’nin en köklü ve en büyük örgütü bugün 101 yaşını kutluyor. Bu gurur hepimizindir. Cumhuriyet Halk Partisi’nin tarihi Türkiye tarihidir. Türkiye’nin ilerleme tarihidir” dedi.

Muhabir: İsmet Gültekin