CHP’nin Antakya Belediye başkan adayı Hüseyin Aksoy, ilk hedeflerinin “Dirençli kentler projesi”ni hayata geçirmek olduğunu duyurdu. Dr. Aksoy’un seçim gezilerindeki mesajlarından özet başlıklar şöyle:

-Antakya’mızda ilk hedefimiz, “Dirençli Kentler Projemizle” kadim şehrimizi gelecek kuşaklara daha güvenli bir şekilde taşımak olacak.

Kaçak Göçmen ve Kaçakçısı Tutuklandı Kaçak Göçmen ve Kaçakçısı Tutuklandı

-Depremden etkilenen mahallelerimizde vatandaşlarımızın bilgi edinmelerini kolaylaştırmak, geleceklerini daha iyi görmelerini sağlamak amacıyla dijital ortamda Mahalle Meclisleri kuracağız.

-Belediyenin kaynaklarını halktan yana kullanacağız. Kaynağı mesleği olmayan gençler, geliri olmayan ev kadınları, karnını doyuramayan çocuklar, başını sokacak ev bulamayan insanlarımız, yaşam mücadelesi veren emeklilerimiz, öğrencilerimiz için kullanacağız.

-Antakya’nın yeniden caddelerinde ve sokaklarında huzurla yürüyebileceğiz.

-Antakya’da doğan, büyüyen, meslek hayatım boyunca bu şehre doktor olarak hizmet etmekten onur duyan biri olarak gençlerimizi, kadınlarımızı, tüm Antakya’yı bizimle olmaya davet ediyorum.

– Bize inanın, güvenin, Şanlı Türk Bayrağımızın altında huzurla yaşayacağız, bu enkazın altından çıkacağız, bu seçimi sizler kazanacaksınız, Antakya’m kazanacak. Hatice Katırcıoğlu

Editör: Haber Merkezi