Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Hakan Tiryaki, beraberinde bazı il yöneticileriyle birlikte gittiği Ankara’da genel başkan Özgür Özel ve genel merkez yöneticileriyle görüşmelerde bulunuyor.

CHP il başkanı Hakan Tiryaki’nin paylaşımı ise şöyle;

“Hatay İl Başkan Yardımcılarım Sn. Ayhan Kıt, Sn. Mahmut Erdek ve Sn. Cem Tirek ile birlikte Ankara’da çeşitli ziyaretlerde bulunarak, 6 Şubat Depremlerinden sonra yaşanan ve hala çözüm bekleyen sorunlarımıza yönelik görüşmeler gerçekleştirdik. Yerel yönetimlerden güçlü çıkacak kadrolarımız ile Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in önderliğinde “Şahsi Meselemiz Hatay”ı mutlaka ayağa kaldıracak ve unutulmasına müsade etmeyeceğiz. Hatay’ı kaderine terk edenler değil, Hatay’ın kaderini değiştirecek ve onu o güzel günlere döndürecek kadrolar kazanacak. Bunu tüm ilçeleri ile birlikte halkımızın desteğini alarak başaracağız. Söz konusu Hatay’sa gerisi teferruattır. Kaybettiklerimizin anısını ve yasını tutarak Hatay’ın geleceği için çalışacağız.

“Hatay Benim Şahsi Meselemdir” diyen,

İlk ziyaretini Hatay’a yapan,

“Biz Hatay’ı unutmayacağız, unutturmayacağız” diyerek dayanışma ruhunu büyüten

Kaymakam Demiryürek Vali Oldu Kaymakam Demiryürek Vali Oldu

Hatay’ı yalnız bırakmayan Genel Başkanımız Sn. Özgür Özel’i makamında ziyaret ettim. Kıymetli hemşehrilerimin kendisine selamlarını ilettim. Değerli Genel Başkanımızın da tüm Hatay’a selamları ve sevgileri var. Hatice Katırcıoğlu

Editör: Haber Merkezi