Hatay’ın Arsuz ilçesindeki toplantıda öne çıkan başlıklar arasında, CHP’li belediyelerin karnesi çıkarılacak, kent lokantalarının sayısı 100’ü aşacak.

Cenaze Gözlerini Açtı, Panik Yaşandı Cenaze Gözlerini Açtı, Panik Yaşandı


Güncel siyasi gelişmelere dair her hafta anket ve odak grup çalışmaları yaptıran CHP’nin, yakın dönemde benzer bir çalışmayı belediyelerin karnesini çıkartmak için yaptıracağı öğrenildi.
Genel Başkan Özgür Özel Başkanlığındaki Cumhuriyet Halk Partisi’nin Hatay’daki (CHP) Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısında uluslararası gelişmeler, CHP’li belediyelerin çalışmaları, örgütlenme çalışmaları ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in önümüzdeki dönem programları vardı.
Büyükşehir belediyelerinin eşgüdüm içinde çalışması için düzenli toplantılar organize eden CHP yönetiminin belediye başkanlarını tematik gündemlerle bir araya getirmeye devam edeceği öğrenildi.


USÜLSÜZ KULLANILAN BELEDİYE MÜLK VE ARSALARI BELEDİYELERE KAZANDIRILACAK
SGK borçlarının tahsil edilmesiyle belediyelerin üzerinde oluşan yükle hizmet sunmaya çalıştıklarını ifade eden CHP yöneticileri, belediye gelirlerini artıracak alternatifler üzerine yoğunlaştıklarını söyledi. Usulsüz biçimde kullanılan belediye mülk ve arsalarını yeniden belediyelere kazandırmak için çalışacaklarını kaydeden CHP yöneticileri, bu dönemde zorunlu olmayan yatırımların gecikmesinin söz konusu olabileceğini söyledi.


2025 YILINDA YENİ KENT LOKANTALARI AÇILACAK
CHP’li belediyelerin sosyal belediyecilik bakışıyla hizmet üretmeye devam edeceğini kaydeden CHP yöneticileri, 2025 yılına kadar yeni açılacak kent lokantaları ile sayının 100’ün üzerine çıkacağı bilgisini verdi.
Güncel siyasi gelişmelere dair her hafta anket ve odak grup çalışmaları yaptıran CHP’nin, yakın dönemde benzer bir çalışmayı belediyelerin karnesini çıkartmak için yaptıracağı kaydedildi. Araştırmaların sonuçlarına göre eksiklerin tespit edileceği, yeni hizmet planlamalarının yapılacağı ifade edildi.

Muhabir: İsmet Gültekin