Yaklaşan seçim dönemiyle birlikte siyasi camiada kazanlar kaynamaya başladı. Büyükşehir ile birlikte İlçe Belediye Başkanlıkları İçin birkaç isim üzerinde yorumlar yapılırken, CHP Antakya İlçe Başkanı Ümit Kutlu’nun Hatay İnşaatçılar ve Boyacılar Odası Başkanı Mehmet Alakuş’u ziyaret etmesi kafaları karıştırdı.

PARTİLER ADAYINI BELİRLİYOR

Ak Parti’nin Antakya Belediye Başkanlığı için düşündüğü ismin Milletvekili Âdem Yeşildal’ın desteklediği de konuşulan Eski İl Başkanı Ahmet Atıç olduğu yönündeki iddiaları manşetimize taşımıştık. İlçe başkanlıkları için henüz net bir aday adaylığı açıklaması yapılmazken, kulislerden edindiğimiz bilgilere göre siyasi parti başkanlıkları ve il ilçe başkanlıklarında yoğun bir aday belirleme hareketliliği söz konusu.

ANTAKYA ADAYI ALAKUŞ MU? ŞEKLİNDE GECİKMEYEN YORUMLAR

Çeşitli görüşmeler ve fotoğraflar ile yorumlanan siyasi ziyaretlerin biri de Başkan Kutlu tarafından, Başkan Alakuş’a yapıldı. Başkan Alakuş tarafından paylaşılan fotoğrafta yorum yapan vatandaşlar ise “CHP’nin Antakya Adayı Başkan Alakuş mu?” diyerek desteklerini ilettiler.

Yapılan yorumlardan bazıları ise şu şekilde;

Milletvekili Yayman Kırıkhan’da Milletvekili Yayman Kırıkhan’da

“-Toplumda sevilen sayılan çalışkan dürüst kişilikleriyle herkesin gönlünde taht kuran iki başkanı bir arada görmek mutluluk verici.

-Hatay'da parlayan yıldız, halkın içinde halkla birlikte olan, Mehmet Alakuş, halkta karşılığı olan adam gibi adamdır.. Ümit Kardeşimiz gibi...

-Vallahi bu görüşmede bir şeyler var Allah hayırlısını versin inşallah

-Bu toplantının arkasında bir şeyler var gibi

-Alakuş başkana Antakya Belediye Başkanlığı yakışır. Umarım ilçe başkanımız teklifle gitmiştir. -CHP den Alakuş başkanın adaylığı hem büyükşehirde hem Antakya belediyesinde dengeleri değiştirir.”  Kenan Cengiz

Editör: Haber Merkezi