Kaçak Göçmen ve Kaçakçısı Tutuklandı Kaçak Göçmen ve Kaçakçısı Tutuklandı

Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar, Save The Children ve Antakya Belediyesi Toplum Merkezi ortaklığında yürütülen proje faaliyetleri kapsamında akademik destek gruplarında hizmet sağlanan çocuklara yönelik düzenlenen "Okula Dönüş" etkinliğine katıldı.

Başkan İbrahim Naci Yapar, tohum ekimi ve resim sergisi gerçekleştirilen etkinliğe katılan çocuklarla sohbet ederek güzel vakit geçirdi. Etkinliğin ardından çocuklara gözlük ve dijital işitme cihazları hediye eden Başkan Yapar, çocukların sosyal, kültürel ve sportif alanlarda gelişmesi ve güzel zaman geçirmeleri için bu tarz etkinliklerin devam edeceğini vurguladı.

Ailelere de tavsiyelerde bulunan Başkan İbrahim Naci Yapar şöyle konuştu:

"Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Hatay'da eğitim kalitesinin artması, çocuklarımızın dünyaya entegre olması ve bilimsel çalışmalara yönelmesi bu yüzden çok kıymetli. Bizler de aileler olarak bu gibi çalışmalarla birlikte geleceğin teminatı çocuklarımıza yapay zeka dünyasını biraz olsun gösteren çalışmaları arttırmalıyız. Sadece tablet alarak veya ders çalışarak değil, yeni dünyaya alışmalarına sağlayacak planlamalar yapmalıyız."

Başkan İbrahim Naci Yapar, etkinliğe katılan tüm çocuklara ve emeği geçen herkese teşekkür etti.
Etkinliğe katılan çocuklar ve aileleri, Başkan İbrahim Naci Yapar’a başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti. Zeynep Yüksek

Editör: Haber Merkezi