Temsilcimiz Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu'nda Club Brugge, Bodo/Glimt ve Lugano ile mücadele edecek.

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde karşılaştığı tüm rakiplerini mağlup ederek Avrupa futbolunun üç numaralı organizasyonda gruplara kalmayı başaran Beşiktaş, 2. ön eleme turunda Arnavutluk temsilcisi Tirana'yı 3-1 ve 2-0'lık skorlarla geçerken, 3. ön eleme turunda da Azerbaycan takımı Neftçi'yi 3-1 ve 2-1 yendi.

Siyah-beyazlı takım son olarak Dinamo Kiev'i saf dışı bıraktı ve bu sezonki Avrupa macerasında oynadığı 6 maçtan da galibiyetle ayrıldı.

Reyhanlıspor BAL Ligine Hazırlanıyor Reyhanlıspor BAL Ligine Hazırlanıyor

Gruplara 4. torbadan katılan temsilcimiz Club Brugge, Bodo/Glimt ve Lugano ile eşleşti.

Grubun en göze çarpan takımı ise Club Brugge. Konferans Ligi'ne ikinci eleme turundan giren Belçika ekibi, Aarhus'a deplasmanda 1-0 mağlup olmuş kendi evinde ise 3-0 yenerek 3. eleme turuna yükseldi. Bu turda İzlanda ekibi KA Akureyri ile eşleşen C. Brugge rakibini iki maçta da 5-1'lik skorla yendi ve play-off kaldı.ü Osasuna'yı deviren Belçika ekibi, Konferans Ligi'nde gruplara kaldı.

Bodo/Glimt ise 6 maçta 5 galibiyet ve bir beraberlik alarak Konferans Ligi'nde grup aşamasına kalma başarısı gösterdi.  Grubun diğer takımı Lugano da UEFA Avrupa Ligi play-off turunda US Gilloise'ye iki maçta mağlup olarak Konferans Ligi gruplarına kaldı. Hatice Katırcıoğlu

Editör: Haber Merkezi