“Çocuklar Okula, Annelerimiz Havuza!” sloganıyla organize edilen etkinlik, 9 Eylül-22 Eylül tarihleri arasında, pazar günleri hariç her gün saat 09:00-16:00 arasında Dursunlu Yüzme Havuzu’nda gerçekleştirilecek.
Defne’de ikamet eden tüm kadınların katılımına açık olan bu ücretsiz etkinlik, özellikle yaz mevsiminin son günlerinde, kadınların keyifli ve sağlıklı bir şekilde vakit geçirmeleri için büyük bir fırsat sunuyor. Etkinlik kapsamında, katılımcılar yüzme eğitmenlerinden profesyonel destek alarak hem yüzme becerilerini geliştirme hem de spor yaparak sağlıklı bir yaşam tarzını benimseme imkânı bulacaklar.
Defne Belediye Başkanı Halil İbrahim Özgün, etkinliğin duyurusunu yaparken şunları ifade etti: "Kadınlarımızın sosyal hayata daha aktif katılmalarını sağlamak ve sağlıklı yaşam alışkanlıklarını desteklemek amacıyla bu tür etkinlikleri düzenliyoruz. Kadınlarımızın, çocuklarının okula başladığı bu dönemde kendilerine zaman ayırarak hem eğlenmelerini hem de spor yapmalarını istiyoruz."

Defne’de Yollar Modernize Edildi Defne’de Yollar Modernize Edildi

Yüzme Kursu
Başkan Özgün, Defne’deki tüm kadınları yüzme etkinliğine katılmaya davet ederek, etkinliğin bir spor faaliyeti olmanın ötesinde, sosyal dayanışma ve kadınlar arasındaki birlikteliği pekiştirmek amacı taşıdığını vurguladı.

Muhabir: İsmet Gültekin