Ticaret Bakanı Ömer Bolat, uluslararası yatırımcı ve üst yöneticilerin (CEO) katılımıyla Gaziantep'te gerçekleştirilen HORASIS Global Toplantısı açılışında, kentte bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, her gelişinde Gaziantep'in daha fazla gelişme gösterdiğine şahitlik ettiğini söyledi.

Bolat, Türkiye'nin en gelişmiş beşinci ekonomisine sahip olan Gaziantep'i ithalat ve ihracatıyla diğer illerin de örnek alması gerektiğini ifade etti.

İkinci el araç alacaklar dikkat ! İkinci el araç alacaklar dikkat !

Bolat, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına da tepki göstererek, vicdan sahibi olan tüm insanların ve ülkelerin saldırılara karşı harekete geçmeye davet etti.

Kahramanmaraş merkezli depremlere de değinen Bolat, "Çok büyük bir yıkım oldu. 104 milyar dolar civarında bir ekonomik kayıp yaşadık. Bu şehirlerimizi yeniden inşa etmek ve eskisinden daha güzel, daha kaliteli, daha yaşanabilir, daha müreffeh hale getirmek boynumuzun borcudur. Hükümetimiz, tüm kurumlarıyla ve milletimizle birlik ve beraberlik içinde deprem felaketinin yaralarını hızla sarıyor." diye konuştu. Haber Bülteni

Editör: Haber Merkezi