JCI Hatay Küçük Adımlar projesinin 3. ayağı ‘İş’te Dijital Kadınlar Yapay Zeka ile devam ediyor.

JCI İzmir’in 2018 yılından bu yana gerçekleştirdiği İş’te Dijital Kadınlar projesi şimdi Hatay’daki depremzede kadınlar için JCI Hatay ev sahipliğinde gerçekleşecek.

JCI Hatay’ın 2023’de Küçük Dokunuşlar olarak başlattığı ve 2024 yılında da Küçük Adımlar olarak devam eden projesinde depremzede kadınlara dijital çağı öğretiyorlar. Amaçlarının depremzede girişimcilere yol göstermek olduğunu belirten JCI Hatay 2024 Başkanı Yusuf Güzel ‘İlk eğitimimizi Defne Belediyesi’nin ev sahipliğinde yaptık. Eğitimi Girişimci olan Şeyda Elif Çakmak verdi. Kadınlarımıza instagramı nasıl daha verimli kullanacaklarını anlatan eğitimin yanı sıra İlham Veren Kadınlarla katılımcılar biraraya geldi’ dedi.
Eğitimin 2. ayağında Sosyal Medya Uzmanı Simge Çankaya İnstagram Stratejilerini Zoom üzerinden katılımcılarla paylaşılırken 3. ayağında JCI İzmir ile 2018 yılından bu yana gerçekleşen projenin Antakya ayağı olacak. 1 Eylül’de Pera Restaurantta gerçekleşecek eğitimin teması ‘Yapay Zeka’ olacak.

Ak Parti Heyeti'nden Hatay Memur-Sen'e  Ziyaret Ak Parti Heyeti'nden Hatay Memur-Sen'e Ziyaret

YAPAY ZEKA WORKSHOP
Kadın Girişimcilere ‘Yapay Zeka’ üzerine workshop yapılacak. Katılımcı sayısının 30 kişiyle sınırlı olduğu organizasyonda Yapay zeka workshop yanında yine dijital platformlar üzerine eğitimler verilecek.

BAŞVURULAR DEVAM EDİYOR
Eğitime son başvuru 30 Ağustos’ta bitiyor. Saat 09:00’da başlayacak eğitim için JCI Hatay instagram sayfasından başvuru yapılması gerekiliyor. Hatice Katırcıoğlu

Editör: Haber Merkezi