Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından ortaokul öğrencilerine yönelik çevrim içi gerçekleştirilen Gençlik Bilgi Yarışmasında, Hatay İlimizde ilk 3'e giren öğrenciler ödüllerini aldı.

Hatayspor Yönetiminden HASİAD’a Ziyaret Hatayspor Yönetiminden HASİAD’a Ziyaret

Hz. Peygamber (s.a.s.)’i tanıma, onun mesajını anlama, milli ve manevi duygularını geliştirme ve Diyanet İşleri Başkanlığının çalışmaları ile öğrencileri buluşturmak amacıyla ortaokul öğrencilerine yönelik “Mevlid-i Nebi Gençlik Bilgi Yarışması” 19 Şubat 2022 Cumartesi günü çevrimiçi olarak düzenlenmişti. üSöz konusu yarışmada Hatay İlimizde ilk 3'e girenlere Hatay İl Müftülüğünde ödülleri verildi.

Hatay İl birincisi, Antakya İlçesinden Ubeyde Ali Benli, İl ikincisi Antakya İlçesinden Esmanur Erim ve İl üçüncüsü olan İskenderun İlçesinden Ömer Ufuk’a İl Müftüsü Ömer Faruk Bilgili tarafından hediyeleri takdim edildi.

Dereceye giren öğrencileri başarılarından dolayı tebrik eden İl Müftüsü Bilgili, düzenlenen yarışmanın önemine vurgu yaparak; “Diyanet Başkanlığımız tarafından düzenlenen bu yarışmanın ana gayesi, her alanda bizlere en güzel örnek olan Peygamber Efendimizi (s.a.v.) gençliğe tanıtarak veya hatırlatarak, O’nun gibi yaşamaları için teşvik etmektir.” dedi. Cuma ZEYBEK

Editör: Haber Merkezi