Defne İlçesine bağlı Dursunlu Mahallesi’nde, 28-29 Ekim’de “Umudu ve Dayanışmayı Büyütüyor Kentlerimizi Yeniden Kuruyoruz” adlı deprem çalıştayı gerçekleşecek.

Kızılay Hatay Defne Şubesi’nden Anlamlı Kahvaltı Etkinliği Kızılay Hatay Defne Şubesi’nden Anlamlı Kahvaltı Etkinliği

Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Hatay şubesi tarafından düzenlenecek olan çalıştayın ilk oturumunda deprem, kent politikaları ve çözüm önerileri konuları ele alınacak. Moderatörü Murat Durukan olacak oturumun; konuşmacıları ise Prof. Dr. Tolga Çan, Av. Hüseyin Cihat Açıkalın ve Özgür Yılmaz olacak.

Oturumda ise özelleştirme politikaları ve kamusal hizmetlerin yeniden inşaası konusu ele alınacak. Konuşmacılarda; Doç.Dr. Selime Güzelsarı, Prof.Dr. Fuat Ercan, Dr. Nuran Torun Atış yer alacak.

Oturumda, depremin ekonomi politiği ve sosyal yaşama etkileri konusu ele alınacak. Moderatör Dr. Sevdar Yılmaz; konuşmacılar ise Prof. Dr. Mehmet Zencir, Uzm.Dr. Mihriban Yıldırım, İlke Canbazoğlu ve Av. Mehmet Horuş olacak.

29 Ekim’de ki çalıştayın ikinci ve son gününde, dayanışma deneyimleri ele alınacak ve Moderatör Özgür Tıraş olacak. Konuşmacılar ve katılımcılar; STK Temsilcileri, diğer illerden katılımcılardan oluşacak. Hatice Katırcıoğlu

Editör: Haber Merkezi