Türk siyasetinin sembol partilerinden olan Doğruyol Partisi Hatay İl Kongresi'nde mevcut başkan Niyazi Öztürk güven tazeledi. Antakya'da gerçekleşen olağan kongreye DYP Genel Başkanı Av. Çetin Özaçıkgöz, Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şasi, ilçe başkanları ve çok sayıda partili vatandaş katıldı. Olağan kongrede tek aday olan mevcut başkan Niyazi Öztürk, güven tazeleyerek yeniden il başkanlığına seçildi.

Ahmet Keskin İtfaiye Daire Başkanı Oldu Ahmet Keskin İtfaiye Daire Başkanı Oldu

VATANDAŞ ODAKLI ÇALIŞMALARIMIZ SÜRECEK

DYP Hatay İl Başkanlığı'na yeniden seçilen Niyazi Öztürk, vatandaş odaklı çalışmaların süreceğini aktardı. Başkan Öztürk konuşmasında; Hayatımızın en önemli insanları çiftçiler ve gençlerdir. Çiftçilerimiz üretim konusunda çok önemlidir. Gençlerimiz ise ülkemizin geleceğidir. Onlara iyi davranmalı ve örnek olmalıyız" dedi.

Yeniden kalkınmaya ve büyümeye başlayan Doğru Yol Partisinin daha önce olduğu gibi hedef kitlesine adım-adım ilerleyeceğini ifade eden İl Başkanı Öztürk, Doğru Yol Partisi’nin eskiye dayanağı olan köklü bir parti olduğunu ve hedeflerine ulaşabilecek potansiyele sahip olduğunu belirtti. Kongreye katılan başta DYP Genel Başkanı Av. Çetin Özaçıkgöz olmak üzere Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şasi, ilçe başkanları ve vatandaşlara teşekkür eden Öztürk, kongrenin Hatay'a, partiye ve Türkiye'ye hayırlı olması temennilerinde bulundu.ü

Kenan CENGİZ

Editör: Haber Merkezi