Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz, izinsiz kazı yaptığı gerekçesiyle DSİ’yi Cumhuriyet Savcılığına şikayet ettiğini söyledi.

Orman İşçisi Ölümle Burun Buruna Geldi! Orman İşçisi Ölümle Burun Buruna Geldi!

İlçede DSİ’nin Plansız yapılan alt yapı çalışmalarının vatandaşları daha fazla mağdur etmesine izin vermeyeceklerini belirten Başkan Refik Eryılmaz yaptığı açıklamada şunları dile gtirdi:

“Kıymetli vatandaşlarım, Şükrü Kanatlı Mahallemizde Devlet Su İşleri’nin yaptığı izinsiz kazı sonucu daha önce yaptığımız yollar kazılmış ve kullanılmaz hale gelmiştir. Maalesef plansız, izinsiz ve ihale şartnamesine uymayan bu çalışmalar milli serveti yok ederek, vatandaşlarımızı da mağdur etmektedir.

Altyapı çalışmaları yapılırken belli bir plan çerçevesinde olmalıdır. Yolun kazılan kısmı onarılmadan, kazı çalışmalarına devam edilmemelidir. Kışın ortasında bu şekilde yolu kazarak, yeni yapılmış bir yolu tarumar etmeye kimsenin hakkı yoktur.

Bununla ilgili Savcılığa şikayette bulunduk. Bu şekilde yolları kazarak halkın mağdur edilmesine asla izin vermeyeceğiz. Bu memleket bizim.”

Editör: Haber Merkezi