Hatay Emniyet Müdürlüğü tarafından aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında İskenderun ilçesinde önemli bir operasyon gerçekleştirildi. Operasyon neticesinde, farklı suçlardan aranan dört kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Narin Güran'ın ölüm nedeni kesinleşti! Narin Güran'ın ölüm nedeni kesinleşti!

Yakalanan şahıslardan M.B., hükümlü veya tutuklunun kaçması suçundan aranıyordu. İ.E. ise hırsızlık suçundan 3 yıl 6 ay hapis cezasıyla aranıyordu. Görevi yaptırmamak için direnme suçundan 6 ay 7 gün hapis cezasıyla aranan H.İ.Ö. de yakalananlar arasındaydı. Ayrıca, 5 ayrı işyerinden hırsızlık olayının şüphelisi olarak aranan Y.Y. de gözaltına alındı.

Şüphelilerle birlikte ele geçirilen malzemeler arasında 1 adet cep telefonu, 1 adet powerbank, 1 adet spor çantası, 1 adet Bluetooth kulaklık, 2 çift çorap, 2 çift spor ayakkabısı, 2 adet kemer, 2 adet parfüm, 4 parça kıyafet ve 11.200 TL nakit para bulundu. Operasyon sonrası, şüpheliler 09.06.2024 tarihinde adli makamlara çıkarıldı. M.B. serbest bırakılırken, İ.E., H.İ.Ö. ve Y.Y. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi