Antakya İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Antakya Şubesi işbirliğinde, Filistin'e destek olmak amacıyla kermes düzenlendi.

Mustafa Kemal Üniversitesi Camii önünde açılışı yapılan kermese Hatay Valisi Mustafa Masatlı İl Müftüsü Mevlüt Topçu, İl Emniyet Müdürü Kadir Gökçe, İl Jandarma Komutanı Ömer Ersever, İlçe Müftüsü Hacı Kahraman, Din Görevlileri, Kur’an Kursu Öğreticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Antakya İlçe Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından 24 Kasım öğretmenler günü için hazırlanan kupa bardaklar, İlçe Müftüsü Hacı Kahraman tarafından Kur'an Kursu Öğreticilerine hediye edildi.

Kaçak Göçmen ve Kaçakçısı Tutuklandı Kaçak Göçmen ve Kaçakçısı Tutuklandı

Kermes neticesinde vatandaşlara teşekkür eden İlçe Müftüsü; vatandaşlarımızın yaptığı yardımların Türkiye Diyanet Vakfı tarafından, Filistin ve Gazzeye ulaştırılacağını ifade ederek, mazlum halkın bir an evvel refaha erebilmesi için kavli ve fiili dualar edilmesi gerektiğini dile getirdi. Elde edilecek gelirin TDV tarafından Filistin ve Gazze’ye gönderilecek kermese vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. İlçe Müftülüğünce düzenlenen kermeslerden bugüne kadar elde edilen 1 milyon TL Türkiye Diyanet Vakfı vasıtasıyla Gazzelilere ulaştırıldığı belirtildi. Nebihe Mazmanoğlu

Editör: Haber Merkezi