Süper Lig’in tek kadın amigosu ve ligdeki  temsilcimiz Hatayspor’un tribünlerdeki efsane ismi 31 Asi Gençlik Taraftarlar Derneği Başkanı Songül Taşdelen geçirdiği rahatsızlık nedeniyle ameliyat olduğu Defne Devlet Hastanesinden  sağlığına kavuşarak taburcu oldu.

Hatayspor, Süper Lig'de yarın Alanyaspor'a konuk olacak Hatayspor, Süper Lig'de yarın Alanyaspor'a konuk olacak

Acil bir biçimde getirildiği hastanede hızlı tespit ve tedavi sonrasında sağlığına kavuşan Taşdelen, kendisiyle ilgilenen doktorlaruna, İlk andan itibaren yakın takibinde olduğu Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Barış Kavvasoğlu’na, Hastane müdür yardımcısı Sercan Açıkyol’a ve hastane personeline  minnettar olduğunu dile getirdi.
Songül Taşdelen Hatayspor  maçlarında taraftarlara liderlik eden, coşkusuyla tribünleri ateşleyen ve takımlarına destek veren önemli bir figür. Yaklaşan yeni sezon öncesi böyle bir rahatsızlığa yakalanması, tedavi ve ameliyat sürecinde tribünlerden uzak kalma korkusunu yaşayan Taşdelen, Genel Cerrahi. Uzm. Dr. Ahmet Vecihi Kutsal’ın başarılı operasyonu ile tribünlerde zamanında yer alabileceğinin mutluluğunu yaşıyor.

Allah devletimizden razı olsun diyerek sözlerine başlayan 31 Asi Gençlik Taraftarlar Derneği Başkanı Songül Taşdelen açıklamasında:” Deprem sonrası Defne bölgesinde depremzedelere kusursuz hizmet sunan bir hastanenin varlığını hep duyardım. Ama bugün bizzat şahit oldum. Gerek hekim kadrosu gerekse de sağlık personelleri ile anlatıldığı gibi bir hastane burası. Ağabeyim diye hitap ettiğim Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Barış Kavvasoğlu rahatsızlığımın ilk anlarından itibaren benimle çok ilgilendi. Allah kendisinden razı olsun. Yine doktorum Genel Cerrahi. Uzm. Dr. Ahmet Vecihi Kutsal hastalığımın teşhisinden ameliyatına kadar olağanüstü bir çaba ile görevini yaparken onun yoğun çabası ve profesyonel yaklaşımları sayesinde sağlığıma kavuştum, kendisine ne kadar teşekkür etsem azdır. Ve Hatayspor aşığı bir isim Hastane müdür yardımcısı Sercan Açıkyol’da beni hiç yalnız bırakmadı. Ayrıca hastane personellerimize de ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum. Hepsine minnettarım. Böyle bir hastaneyi deprem bölgesine kazandıran tüm kıymetli büyüklerine teşekkür ediyor, Depremzedelere şifa dağıtan tüm doktorlarımıza da şükranlarımı sunuyorum.” dedi. Doğanay Yiğitoğlu

Editör: Haber Merkezi