Evrenin en büyük kara delik jet çifti keşfedildi Evrenin en büyük kara delik jet çifti keşfedildi

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde görev yapan Kaymakam İbrahim Güneş, Hatay Vali Yardımcılığı görevine atanarak yeni bir göreve başladı. Kaymakam Güneş, Suruç’ta belediye başkan vekili olarak görev yaparken çeşitli iddialarla gündeme gelmiş ve İçişleri Bakanlığı tarafından görevden alındığı iddia edilmişti. Ancak, konuyla ilgili resmi bir açıklama yapılmadı. Güneş’in yerine vekaleten Şanlıurfa Vali Yardımcısı Ahmet Fatih Sungur atanmıştı. Edinilen bilgiye göre, İbrahim Güneş artık Hatay’da vali yardımcısı olarak görev yapacak.

İBRAHİM GÜNEŞ KİMDİR?

Adıyaman doğumlu olan İbrahim Güneş, 1987 yılında dünyaya gelmiştir ve 37 yaşındadır. İlk, orta ve lise eğitimini Malatya’da tamamlayan Güneş, 2012 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Bölümünden mezun olmuştur.

Mart 2023 tarihinde Suruç Kaymakamlığına atanan İbrahim Güneş, aynı zamanda kayyum olarak Belediye Başkanlığı görevini vekaleten yürütmüştür. Evli ve bir çocuk babası olan İbrahim Güneş hakkında yapılan usulsüzlük iddiaları hala netlik kazanmamıştır. Güneş’ten boşalan Suruç Kaymakamlığı görevine de Van Vali Yardımcısı Adem Balkanlıoğlu atandı. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi