Hatay'ın köklü ve başarılı eğitim Kurumlarından biri olan Güneykent Eğitim kurumları başarılı eğitim çalışmaları dışında birçok spor, sanat ve sosyal sorumluluk çalışmalarına imza atıyor.

Kurulduğu ilk günden bu zamana kadar bünyesinde kendi alanında başarılı hocaları barındıran Güneykent kurumları eğitim yanı sıra gerçekleştirdiği çalışmalarla Hatay’da fark yaratmaya devam ediyor. Okul tarafından bu yıl ilki düzenlenen 100.yıl ve okulun kurucularından çevresi ile öğrenciler tarafından çokça sevilen rahmetli öğretmen Olcay Aslan anısına I. Geleneksel Satranç turnuvası gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen turnuva öncesinde açıklamalarda bulunan Güneykent Eğitim kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Duran: “Sevgili yönetim kurulum, sevgili müdürüm, sevgili misafirlerimiz ve değerli öğrenciler; Bu yıl ilkini düzenlediğimiz 100.yıl ve depremde kaybettiğimiz kurucu ortağımız Olcay ASLAN satranç turnuvasına hepiniz hoş geldiniz. Güneykent Eğitim Kurumları olarak her zaman spora ve sanata önem veriyoruz. Ders programımızda satranç ve drama gibi derslere ağırlık veriyoruz. Biz biliyoruz ki satranç yaratıcılığı, düşünsel derinliği ve duygusal ifadeleri ortaya çıkarır. Sevgili gençler; Bugün bu turnuvanın elbette bir kazananı olacak ama buraya gelerek özgüveninizi ve mücadele ruhunuzu ortaya koyduğunuz için öncelikle sizi tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

KAZANANLAR ÖDÜLLENDİRİLDİ

LGS sınavındaki bir soru İdare Mahkemesince iptal edildi LGS sınavındaki bir soru İdare Mahkemesince iptal edildi

Turnuva sonunda dereceye giren öğrenciler İbrahim Berkay Bağdat, Aras Emir Demi ve Berkay Ceylan’a, sırasıyla çeyrek altın, gram altın ve bin TL para ödülü verildi. Mahmut Sivri

Editör: Haber Merkezi