MEB duyurdu: Puanlar Yeniden Hesaplanıyor, Öğrencilere yeni kayıt hakkı MEB duyurdu: Puanlar Yeniden Hesaplanıyor, Öğrencilere yeni kayıt hakkı

6 Şubat depremi öncesi eğitim alan öğrenciler ile asrın felaketi sonrası eğitimlere başlayan öğrencilerin Piyano resitalleri büyük beğeni topladı. Fatma Satar Müzik Resim ve Bale Akademisi Kurucusu Fatma Satar, Müzik Öğretmenleri Ledya Gücük, Başak Yeşiloğlu, Pınar Aslanyürek ve velilerin katılım gösterdikleri konserde öğrenciler sergiledikleri performanslar ile büyük takdir toplarken Fatma Satar Müzik Resim ve Bale Akademisi de bir kez daha takdir topladı.
Çocuklarının performansını gurur ile izleyen veliler duygu dolu anlar yaşarken Büyük yıkımı yaşayan şehrin evlatlarına sanatsal motive yapan Fatma Satar Müzik Resim ve Bale Akademisi Kurucusu Fatma Satar, Müzik Öğretmenleri Ledya Gücük, Başak Yeşiloğlu ve Pınar Aslanyürek’e teşekkür ettiler.
Öğrencileri ile gurur duyduğunu ifade eden Fatma Satar Müzik Resim ve Bale Akademisi Kurucusu Fatma Satar açıklamasında:” Bir çok konsere ev sahipliği yapan kurumumuzun bu konseri hepimiz için özel bir önem taşıdı.Asrın felaketini en ağır biçimde yaşayan şehrimizi bir an olsun terk etmeyen ve Sanat iyileştirir sloganı ile 6 Şubat depremi sonrasında kısa sürede toparlanarak öğrencilerine Bale, Müzik ve resim alanında eğitimlerine devam eden kurumumuzun öğrencilerinin performansı bizleri fazlası ile mutlu etmiştir. Çocuklarımızın performanslarını izlerken kurum olarak onlara vermiş olduğumuz başarılı eğitimin haklı gururunu yaşadık. Emeklerimizin hak ettiği değeri bulması bizler için çok önemli. Çünkü bizler işimizi profesyonel olarak yapan bölgemizin tek MEB onaylı özel sanat akademisiyiz. Müzik öğretmenlerimiz Devlet Konservatuarı mezunu alanında uzman isimlerdir. Hal böyle olunca da başarı kaçınılmaz olmaktadır. Ve bugünkü konserde de hepimiz buna şahit olduk. Tekrardan öğrencilerimi ve onların üzerinde büyük emekleri olan Müzik Öğretmenlerimiz Ledya Gücük, Başak Yeşiloğlu, Pınar  Aslanyürek’i yürekten kutluyorum.
 

Muhabir: Zeynep Yüksek