Hatay’a katma değer kazandırmak üzere tamamen gönüllülük esasıyla din, dil, ırk, siyasi görüş ayırt etmeksizin oluşturulan bir hareket olan Hatay Vakfı, CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur öncülüğünde toplandı.üüü

Rutin olarak gerçekleşen ve Güzelmansur’un ev sahipliğindeki toplantıya AK Parti Hatay Milletvekilleri Hacı Bayram Türkoğlu, Hüseyin Yayman, Hüseyin Şanverdi, CHP Milletvekilleri Serkan Topal, İsmet Tokdemir, Suzan Şahin ve MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı’nın yanı sıra Hatay Vakfı Başkanı İhsan Aydeğer, Ahmet Karayiğit, Mehmet Dönen, Hamit Cemiloğlu, Murat Yülek (Ostim Üniversitesi Rektörü ), Önder Bozkurt (AFAD Başkan Yardımcısı), Tuncay Temel, Kazım Özkan, İbrahim Seyfettinoğlu, Arif Yılmaz, Zeynel Türkmen, Reşit Uzel, Sedat Şimşek ve Yusuf Hiloğlu’nun da aralarında bulunduğu vakıf yöneticileri katıldı. Toplantıda Hatay’ın genel gündemi ve sorunları için tek bilek, tek yumruk, tek yürek olundu.

HATAY'IMIZA DAİR PROJELERİ KONUŞTUK

Dafne Restaurant’ta gerçekleşen buluşmaya yönelik açıklama yapan Aydeğer şunlara değindi: “Hatay Milletvekilimiz Mehmet Güzelmansur ev sahipliğinde ve Hatay Birlik Vakfı'nın öncülüğünde gerçekleşen kahvaltı programında ilimizin AK Parti, CHP ve MHP'li Milletvekillerimiz ve vakfın üyeleri ile bir araya geldik. Hatay'ımıza dair projelerimizi, hayal ve beklentilerimizi, şehrimizin sorunlarını istişare ettik.

Denizciler Mahallesinde Yollar Yenileniyor Denizciler Mahallesinde Yollar Yenileniyor

ORTAK AKIL EDİYORUZ

Hatay'ımızın ihya, inşa ve imarı için tek bilek, tek yumruk, tek yürek oluyor, ortak aklı devreye alarak istişare zeminde birlikte hareket ediyoruz. Bizleri bu anlamlı buluşmada bir araya getiren Milletvekilimiz Mehmet Güzelmansur’a müteşekkiriz. Bir sonraki toplantımızı CHP Hatay Milletvekilimiz Suzan Şahin’in ev sahipliğinde gerçekleştireceğiz. Bu toplantımıza kalbi Hatay için atan herkesi bekliyoruz” dedi. Program sonunda aile fotoğrafı çekildi.

Haber Bülteni

Editör: Haber Merkezi