Deprem bölgesine desteklerine devam eden Dental Estetik Center, Hatay Kadın Girişimcileri Derneği (KAGİD) ile ağız ve diş sağlığına ilişkin sosyal sorumluluk projesini hayata geçirdi. Proje kapsamında, deprem bölgesi olan Hatay’da 700 öğrenciye ağız sağlığı ve diş taraması yapıldı. Ayrıca çocuklara çeşitli dramalar ile dişlerdeki çürüğün sebepleri anlatılarak, çürük dişlerin nasıl onarılması gerektiği de aşılandı.

Pilot bölge olan Hatay’dan başlanarak iki gün devam eden etkinlikte, depremden etkilenen diğer bölgelerde de çalışmaların sürdürülmesi hedefleniyor. Dental Estetik Center, Hatay Kadın Girişimcileri Derneği (KAGİD) iş birliği ile gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projesi kapsamında, deprem bölgesi olan Hatay’da önemli bir çalışmaya imza attı.

Proje kapsamında 700 öğrenciye ağız sağlığı ve diş taraması yapılarak, çocuklara dişlerdeki çürüğün sebepleri ve nasıl onarılabileceği konusunda bilgilendirme yapıldı. Projenin pilot bölgesi olan Hatay’da başlayan çalışmaların depremden etkilenen diğer bölgelerde de devam ettirilmesi planlanıyor.

Maymun Çiçeği Virüsü Bir Ülkeye Daha Sıçradı Maymun Çiçeği Virüsü Bir Ülkeye Daha Sıçradı

Benzer projelerin sürdürülerek daha fazla çocuğa ulaşılması ve ağız sağlığının öneminin toplumda daha fazla farkındalık oluşturulması da hedefleniyor. Zeynep Yüksek

Editör: Haber Merkezi