CHP Defne Belediye Başkan Aday Adayı Nidal Özdemir, yeni yılla birlikte depremde kaybedilen canları anmak, çocukların dileklerine ortak olmak ve geleceğe dair umutları birlikte paylaşmak adına Defneli vatandaşlar ve çocukların yoğun katılım gösterdiği etkinlikte buluştu.

DİLEK FENERLERİ BİRLİKTE UÇURULDU

Meclis Genel Kurulu'nda Can Atalay Kavgası Meclis Genel Kurulu'nda Can Atalay Kavgası

Çocuklarla birlikte dilek fenerlerini tutuşturan Özdemir, onlarla birlikte dilek fenerlerini umutla havaya bıraktı. Masum yüzlerde mutluluğun hâkim olduğu etkinlik, duygu dolu anların yaşanmasına neden oldu.

Acıların unutulmadığını ama umutlarını yitirmediklerini ifade eden Defneli vatandaşlar,

CHP Defne Belediye Başkan Aday Adayı Nidal Özdemir’e teşekkür ederek, “Bizleri unutmayan acılarımızı, sevinçlerimizi ve hüzünlerimizi paylaşan Nidal hanıma çok teşekkür ederiz.” Dediler.

ÇABALARIMIZ BAŞTA GELECEĞİMİZ OLAN ÇOCUKLARIMIZ İÇİNDİR

Etkinlik ardından açıklamalarda bulunan Özdemir; “Geride bıraktığımız yıl tarifsiz acılarla doluydu.

Eşimizi, babamızı, annemizi, kardeşimizi en yakınlarımızı, akrabalarımızı sevdiklerimizi kaybettik. Vefat edenlere Allah’tan rahmet yaralılarımıza şifalar diliyorum. Bunları elbette unutmayacağız. Hayat devam ediyor ve şimdi toparlanma, ayağa kalkma zamanı. Biz devam eden hayatı hak ettiğimiz, insan onuruna yakışır şekilde yaşamak için çok çalışacağız. Yeni yıl hepimiz için yeni umutlar ve taze başlangıçlarla geldi.

Umudun, güzelliğin, geleceğin teminatı olan çocuklarımızla birlikte yeni yıldan beklentilerimizi paylaşıp dileklerimizi uçurduk. Çocuklarımız her şeyimizdir. Bu nedenlerle çabalarımız başta geleceğimiz olan çocuklarımız içindir. Tüm hemşerilerimizle beraber defnemizi ayağa kaldırıp, aydınlık bir geleceğe yürüyeceğimiz sağlıklı mutlu ve huzurlu bir yıl olmasını diliyorum. Sevgi ve saygılarımla.” İfadelerini kullandı. Nebihe Mazmanoğlu

Editör: Haber Merkezi