Hatay Büyükşehir Belediyesi, il genelinde vatandaşların daha güvenilir ve konforlu yolculuklar yapmasını sağlamak, sağlıklı bir trafik akışı oluşturmak amacıyla yol iyileştirme ve asfaltlama çalışmalarına devam ediyor.

Kamyonetin Çarptığı Motosikletteki 2 Kişi Öldü Kamyonetin Çarptığı Motosikletteki 2 Kişi Öldü

Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı Hassa ilçesi Aktepe, Hanobası, Akkülek, Kaletepe, Camuzkışlası, Yalangoz, Acerköy ve Danaahmetli Mahalleleri arası grup yolu beton asfalt çalışmalarına başladı.

Ekipler 8 mahalleyi birbirine bağlayan 18 kilometrelik grup yolu ile Aktepe Mahallesi içerisindeki 2 kilometrelik yol ile toplam 20 kilometrelik yolun yaya ve araç trafiği açısından daha güvenli hale getirilmesi için gerçekleştirilen yol genişletme çalışmalarının ardından beton asfalt serim çalışmalarına başlandı.ü

20 kilometrelik yolun tamamlanması ile birlikte vatandaşların çok daha konforlu ulaşım imkanına kavuşacağı 8 mahallenin muhtarı Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk’e teşekkür etti.

HBB yetkilileri, yapılan planlamalar doğrultusunda il genelinde yol genişletme, bakım onarım ve beton asfalt serimi çalışmalarının devam edeceğini ifade etti. Hatice Katırcıoğlu

Editör: Haber Merkezi