Ahmet Keskin İtfaiye Daire Başkanı Oldu Ahmet Keskin İtfaiye Daire Başkanı Oldu

Hatay 2.Amatör liginin başarılı temsilcilerinden Hatay Efsanespor Kulübü Altınçay Gençlik Spor karşılaşmasını 3-2 kazanarak yoluna emin adımlar ile devam etti.6 Şubat depremi öncesinde ligde ortaya koyduğu başarılar ile herkesin büyük takdirini kazanan Hatay Efsanespor , Altınçay Gençlik Spor maçında sergilediği performans ile de izleyenleri büyüledi.

Teknik Direktör Hamdi Koç yönetiminde sahaya çıkan Hatay Efsanespor oynadığı muhteşem futbol ve elde edilen 3 puan ile camiasında büyük sevinç yaratırken Hatay 2.Amatör ligde adından söz ettireceğinin sinyallerini verdi.

Futbolcuları ile gurur duyduğunu söyleyen Hatay Efsanespor Kulübü Başkanı Fırat Dağlı açıklamasında:” Hatay Efsanespor kalite çizgisinden asla taviz vermeyen bir takım. Bunu da her zaman ortaya koymayı başarıyor.Büyük bir yıkımı yaşayan şehrimizde zor imkanlarla da olsa maçlara hazırlanan takımımızın elde ettiği galibiyet bir nebzede olsa acılarımıza merhem olmuştur. Kıymetli hocamız Hamdi Koç ve futbolcu kardeşlerimi yürekten kutluyor daha sonraki maçlarında da başarılar diliyorum.

Ayrıca Hatay Efsanespor Kulübü Futbol okulumuzda faaliyetlerine devam etmektedir. Bu anlamda ilgilenen tüm gençlerimizi futbol okulumuza bekliyoruz.” dedi. Kenan Cengiz

Editör: Haber Merkezi