Hatayspor ve İskenderunspor dün oynanan Ankaragücü Rizespor maçı sonrası hakem Halil Umut Meler’e yönelik yapılan saldırıyı kınadı. İki kulüpten yapılan açıklamada da Halil Umut Meler’e geçmiş olsun dilekleri iletilerek geçekleştirilen olayın şiddetle kınandığı açıklandı.

Süper Lig ekibi olan Hatayspor’un sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şu şekilde ; “Bu akşam MKE Ankaragücü ile Çaykur Rizespor arasında oynanan maçta yaşanan üzücü gelişmeleri takip ediyoruz. Hakem Halil Umut Meler’e yapılan saldırıyı şiddetle kınıyor ve bu üzücü olayı bizzat yaşayan herkese geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.” İfadeleri kullanıldı.

Bodrum Mesaisi Başladı Bodrum Mesaisi Başladı

İskenderunspor ise sosyal medya hesabından yayınladığı açıklamada ; MKE Ankaragücü – Çaykur Rizespor müsabakası sonrası hakem Halil Umut Meler’e yönelik gerçekleştirilen saldırıyı ve üzücü olayları büyük bir endişeyle takip ettik. Sporun temel değerlerine zarar veren ve futbolun ruhunu yansıtmayan bu saldırıyı şiddetle kınıyor, Halil Umut Meler’e ve hakem camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz" denildi.

Editör: Haber Merkezi