İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla 15 ilçede görev yapan basın mensuplarını İskenderun’da düzenlenen kahvaltı programında ağırladı.

BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE GÜÇLENDİK

Basın mensuplarına açıklama yapan ve soruları cevaplandıran Başkan Tosyalı konuşmasında; “İskenderun olarak deprem anındaki sorumluluklarımızı yerine getirerek, vatandaşlarımıza en iyi şekilde destek olduk. Acılarımızı paylaşarak birlik ve beraberlik içinde güçlendik. Birlikte yaralarımızı daha çabuk saracağız ve daha güçlü bir şekilde ayağa kalkacağız.” Dedi.
Bütün hizmetlerini ilçe belediye bütçesi ile yaptığını ifade eden Tosyalı, vatandaşlara birliktelikle ve hızlı etkili bir şekilde hizmet ettiklerini belirtti.

EŞİT HİZMET SÖZÜ

İkinci el araç alacaklar dikkat ! İkinci el araç alacaklar dikkat !

Toplantının devamında 5 yıllık süre zarfında yaptığı çalışmalarını sinevizyon desteği ile detaylıca anlatan Başkan Tosyalı, basın mensuplarının seçimle ilgili olarak sorduğu soruları şu şekilde cevaplandırdı;
-“Adayımızı 15 Ocak’ta hep birlikte açıklayacağız. Hatay Büyükşehir Belediyesinde seçimi iktidar partisi kazanır ise HBB, merkezi yönetimle uyumlu çalışır.”
-“İskenderun’un il olmasını isterim sözünü hizmet eşit gitmiyor diye söylemiştim. HBB başkanı olursam Hatay eşit hizmet görecektir." Mahmut Sivri

Editör: Haber Merkezi