Hatay'daki basın mensuplarının bir araya gelerek daha güçlü bir yapıya kavuşması amacı ile Hatay'daki 6 cemiyetin bir araya gelerek oluşturacağı, Hatay Gazeteciler Federasyonu ilk toplantısını yaptı.

Hatay Aktif Gazeteciler Cemiyeti ev sahipliğinde yapılan ilk toplantı ile federasyon için geri sayım başladı. Hatay Aktif Gazeteciler Cemiyeti,Hatay Gazeteciler Cemiyeti, Antakya Gazeteciler Cemiyeti,Hatay Basın Cemiyeti, Dörtyol Gazeteciler Cemiyeti ve Arsuz Gazeteciler Cemiyetinin oluşturacağı federasyon,Hatay' da gazeteciler arasında birlik, beraberlik sağlamak adına önemli bir yapı taşı olma hedefinde.

üSerkan Köybaşı (Hatay Aktif Gazeteciler Cemiyeti Başkanı),Nihat Mazmanoğlu (Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı),Ahmet Abdullahoglu (Antakya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı),Giray Dartar (Arsuz Gazeteciler Cemiyeti Başkanı), Sedat İskenderoglu (Dörtyol Gazeteciler Cemiyeti Başkanı), Hikmet Otuzbir (Hatay Basın Cemiyeti Başkanı),Kumsal restoranda yapılan kahvaltı sonrası federasyon tüzüğü karara bağlandı. Genel hatlarda fikir birliğine varıldı.

Hatay'da Gaziler Günü Kutlandı Hatay'da Gaziler Günü Kutlandı

Toplantı sonrası 6 Cemiyet başkanı İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez ve İskenderun İlçe Emniyet müdürü Nevzat Güneş' e ziyarette bulundu. Mahmut Sivri

Editör: Haber Merkezi