Hatay Kent konseyi olan genel kurulu seçimi gerçekleştirildi. Olağan kurulun hemen öncesinde gerçekleştirilen toplantıda seçime tek liste ile gidilme kararı alınmıştı. Bugün gerçekleştirilen Genel kurul'da konuşan Başkan Yapar: "Biraz önce öğrendim ki 500'e yakın saygıdeğer delege Kent konseyi davetimize katılım göstermiş özellikle 6 Şubat depreminden sonra kentimizin kültürel sosyal ekonomik ve fiziki olarak yeniden ayağa kalkma sürecinde elini taşın altına koyma isteği bizi son derece memnun etmiştir.
Değerli hataylılar sayın başkanımız Mehmet öntürk önderliğinde ortak akılla şehrin tamamına hizmet etmek istiyoruz burada gördüğünüz gibi hatay'a katkı sağlamak isteyen herkesi davet ettik çünkü Hatay için Fikri olan herkesin buraya gelip fikrini söylemesini istiyoruz. 
Buradaki katılım bu samimiyetimizin en büyük örneğidir birlikte yönetim ve ortak akıl anlayışı ile hatayı en kısa sürede samimiyet gayretle yeniden ayağa kaldıracağımıza gönülden inanıyorum katılım gösteren herkese teşekkür ediyorum yeniden seçilecek yönetime ise başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Yapar Mehmetali

Yürütme Kurulu Belli Oldu

Gerçekleştirilen Hatay Kent konseyi olan kurulunda Hatay Kent konseyi yürütme kurulu'da belirlendi.

Listesi şu şekilde oluştu; Başkan: Mehmet Ali Yapar

İnstagrama Yaş Sınırı Geliyor ! İnstagrama Yaş Sınırı Geliyor !

Asil Üyeler:

Bekir Sıtkı Dağ, Hasan Boyacı, İsmail Ceylan, Serkan Koç, Mehmet Yıldırım, Edip Ceritbinmez, Nihat Mazmanoğlu, Abdurrahman Taşçıoğlu, İsmail Bayrakdar, Yılmaz Özfurat, Mehmet Sözer Selçuk Coşar, Nadire Kit, Erhan Yavuzyılmaz, Gülşen Büyükaşık, Nebih İstanbullu, Sadık Nazik Mehmet Katırcıoğlu, Esin İyiel, Ertuğrul Şahbaz, Tuban Öztürk ve Buğra Yalman.

Muhabir: Mahmut Sivri