Hatay’da kuaför ve berber sektörünün ekonomik durumu ve geleceğe yönelik planları hakkında önemli araştırmalarda bulunan haber ekibimiz, ekonomik sıkıntıyla boğuşan kuaför ve berberlerin çıkmaza girdiğini ve bu nedele yeni zamlarla birlikte fiyat yükselteceği bilgisine ulaştı.

KUAFÖR VE BERBERLER ÇIKMAZDA

Hatay’daki maliyetlerin artışına rağmen şu an için herhangi bir zam talebinin bulunmadığını ancak yıl başından sonra zam taleplerinin olacağını belirsen işletme sahipleri haber ekibimize yaptıkları açıklamada;

“Şu an bir talebimiz yok. Ancak yılbaşından sonra piyasa koşullarına göre meslektaşlarımızın görüşlerini alarak durumu yeniden değerlendireceğiz. O zaman gerekli adımları atacağız”

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır: Artık kendi evlatlarının kabiliyetlerine, akıl ve alın terine güvenen bir Türkiye var Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır: Artık kendi evlatlarının kabiliyetlerine, akıl ve alın terine güvenen bir Türkiye var

Dediler.

Son zamanlarda iş yeri kiralarındaki aşırı artışa dikkat çeken kuaför ve berberler, bu konuda meslektaşlarının tepkilerini de paylaştı.

“İş yeri kiralarındaki yükselme hepimizi etkiliyor. Zaten deprem bölgesindeki fiyat artışları ülkedeki durumun çok çok üzerinde. Maalesef yetişemiyoruz. Zor durumdayız.” Dediler.

Muhabir: Haber Merkezi