Kulüp binasından 20 A takım oyuncusunun lisansları çalındı. Olay sonrası hızla harekete geçen Mesaspor yöneticileri ve teknik ekip, Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) başvurarak lisansları yenilemeyi başardı. Ancak tüm bu çabalara rağmen, Mesaspor sahada rakibi Azganlıkspor’a 1-0 yenildi.

HBB EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI HBB EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

1 Günde Lisanslar Yeniden Çıkartıldı

Mesaspor Kulübü yöneticisi Hakan Aydın, yaşadıkları zorlu süreç hakkında açıklamalarda bulundu. Aydın, “Hocamızın büyük gayretiyle bir günde tüm lisansları yetiştirdik. Antakya’daki TFF ofisine sabahın erken saatlerinde giderek lisans işlemlerini tamamladık. Maça çıkmamak gibi bir bahanenin arkasına sığınmak istemedik. Maçın ertelenmesini de talep etmedik. Sahaya çıkıp galip gelerek motivasyonumuzu artırmak istedik ama maalesef mağlup olduk. Ancak oyuncularımızın bu mücadelede gösterdikleri çabadan gurur duyuyoruz. Lig uzun bir maraton, sezon sonunda hedefimize ulaşacağımıza inanıyoruz.” dedi.

Emniyet Güçleri Soruşturmayı Sürdürüyor

Lisansların çalınması olayıyla ilgili emniyet güçlerinin çalışmalarına devam ettiğini belirten Aydın, “Emniyetimizden güzel haberler bekliyoruz. Biz büyük bir aileyiz ve hiçbir güç bizi yıkamaz. Futbolcularımız bu olaydan sonra daha da kenetlendi, sahada aslanlar gibi mücadele ettiler. Emniyet güçlerimize güveniyoruz ve gerekenin en kısa sürede yapılacağından eminiz.” ifadelerini kullandı.

Muhabir: Doğanay Yiğitoğlu