Hatay Valiliği, fahri trafik müfettişlerine yönelik önemli bir duyuru yayımladı. Yılda iki kez yüz yüze, iki kez de uzaktan olmak üzere düzenlenen Fahri Trafik Müfettişi (FTM) Eğitim ve Değerlendirme Toplantılarının 1. Dönem Yüz Yüze Etabı, 24 Nisan 2025 Perşembe günü saat 14.00’te gerçekleştirilecek.
Toplantı, Hatay Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde (Dalgaç Künefe arkası) yapılacak.
Katılım Zorunlu
Eğitim ve değerlendirme toplantısı, yüz yüze eğitim yöntemiyle gerçekleştirilecek. Daha önce uzaktan eğitime katılamayan fahri müfettişlerin, bu toplantıya mutlaka katılmaları gerekiyor. Hem uzaktan hem de yüz yüze eğitimlere katılmayan müfettişlerin, tutanak düzenleme yetkileri sisteme otomatik olarak askıya alınacak.
Görev Sonlanabilir
Toplantılara üst üste iki kez katılmayan fahri trafik müfettişlerinin görevleri ise Emniyet Genel Müdürünün teklifi ve Bakan onayı ile sonlandırılabilecek.
Hatay Valiliği’nden yapılan açıklamada, Hatay iline kayıtlı veya ilde ikamet eden tüm fahri trafik müfettişlerinin bu toplantıya gereken önemi vermesi ve belirtilen tarihte toplantıya katılım sağlamaları gerektiği vurgulandı.