Ziyarette Başkan Hüseyin Tutar’a, Bayındır Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Taner Düzgören, Bayındır Memur-Sen Adana, Mersin, Osmaniye, Kilis Şube başkaları da eşlik etti.
Gercer’in Hatay Tapu İl Müdürlüğüne atanmasına kent için faydalı olacağını belirten ve kadastral sorunların çözümüne Gencer’in önemli katkılar sağlayacağını kaydeden, Tutar, Gencer’i yeni görevinden dolayı kutladı.

Cezası Kesildi! Bir Daha Toplu Taşıma Aracı Kullanamayacak Cezası Kesildi! Bir Daha Toplu Taşıma Aracı Kullanamayacak

ÇALIŞMALARINDA ÜSTÜN MUVAFFAKİYETLER DİLİYORUZ’
Başkan Hüseyin Tutar ziyarette yaptığı konuşmada, “Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü bünyesinde çeşitli görevlerde bulunan Eyyüp Gencer, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından açılan görevde yükselme sınavında başarılı olarak Tapu Müdürlüğüne tercihini Hatay’dan yana kullandı. Çalışkanlığı ve başarıları ile tanınan Eyyüp Gencer’e Hatay İlimize hoşgediniz diyor, çalışmalarında üstün muvaffakiyetler diliyoruz’’ ifadelerini kullandı.
Bayındır Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Taner Düzgören ve beraberindeki İl Başkanları da Gencer’i kutlayarak çalışmalarında başarılar dileklerini illeti.
Gencer, Başkan Tutar başta olmak üzere tüm ziyaretçilerine teşekkür etti. Ziyaret çekilen hatıra fotoğraf ile sona erdi.
 

Muhabir: İsmet Gültekin