Hatay’da yapmış olduğu yardımlarla sıkça adından söz ettiren aynı zamanda Hatay’ın hayırsever ve yardımsever Gül Ablası diye bilinen, Hatay Korunmaya Muhtaç Çocukları Koruma Derneği Başkanı Gül Ergüner, “Deprem öncesi ve deprem sonrasında vatandaşlarımızın, çocuklarımızın yanında olduk olmaya devam edeceğiz.” Dedi.

Ergüner yaptığı açıklamasında; “Yaşadığımız deprem felaketinde; kaybettiğimiz tüm canlarımıza Allahtan rahmet diliyorum. Yıllardır bitmez bir sevgiyle yanlarında olmaktan mutluluk duyduğumuz çocuklarımızla hep birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” Dedi.

ÇOCUKLARIMIZIN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Eren’den Bayındır’a Hayırlı Olsun Ziyareti Eren’den Bayındır’a Hayırlı Olsun Ziyareti

“Dernek olarak 2024 yılında hayırseverlerimiz destek ve yardımlarıyla Antakya’da bulunan çocuklarımızı her bayramda olduğu gibi geçtiğimiz bayramda da mutlu etmeye çalıştık. Ramazanda koruyucu ailelerimize ve çocuklarımıza iftar programları ile yemekleri verdik. Çocuklarımız için onların daha umutlu daha güçlü birer neil olabilmeleri için var gücümüzle çalıştık. Kurulduğumuz günden bu güne bu anlayışla birlikte çocuklarımızın yanında olduk olmaya devam edeceğiz.” İfadelerini kullandı. Hatice Katırcıoğlu

Editör: Haber Merkezi