Yaşanan büyük felaketten sonra, Hatay'da kalarak elinden geldikçe ihtiyaç olan bölgelere ve ihtiyaç sahibi insanlara ulaşan, muhtaç sahibi insanların sesi olarak onların taleplerinin yetkililere iletilmesi için gece gündüz sahada yer alan "Apo Gencer" geniş bir hayran kitlesine ulaştı.

5 sahipsiz köpek işe alındı 5 sahipsiz köpek işe alındı

7'den 70'e herkesin sevdiği ve beğenerek takip ettiği "Apo Gencer" üstlendiği sosyal sorumluluk projeleri ile gidilmeyen ve ayak basılmayan mahalle, yüzünü güldürmediği çocuk kalmadı.

Son olarak Hatay'ın en çok dinlenen radyosu Dost fm'de sevilen ve beğeni ile programları takip edilen Mehmet Kahraman'ın konuğu olarak Güçlü Soydemir'i ağırlayan ikili uzun süre hafızalardan silinmeyecek bir programa imza attı.

Peki Herkesin beğendiği ve takip ettiği Apo Gencer Kimdir?

Apo Gencerü 1987 Antakya doğumludur.

Yaklaşık 10 yıldır sosyal medya,video montajlama işiyle ilgilenmektedir. Küçüklükten beri gördüğü her şeyi çekmek isteyen, boş zamanlarını hikaye ve seneryo yazarak geçiren biriydi. Depremden önce kendisini göstermediği büyük bir sayfası kapatıldı. Depremle beraber "Ben bu memleket için bir şey yapmalıyım." hissiyle hareket edip, Antakya'da girilmeyen yerlere girip videolar çekip paylaşmaya başladı. Şu sıralarda ise insanların o psikolojiyi üstünden atması için instagramda komedi programları yapıyor, çocuklar için etkinlikler yapıyor ve yardımların gitmediği yerlere yetişmeye çalışıyor. Doğanay Yiğitoğlu

Editör: Haber Merkezi