Alanya'da Puanlar Paylaşıldı Alanya'da Puanlar Paylaşıldı

Yeni sezonda sıkıntı yaşamak istemeyen temsilcimiz Hatayspor transfer çalışmalarını titizlikle sürüyor.
Forvet hattına yerli takviye arayan bordo-beyazlı kulüp Fenerbahçe’den gönderilecekler listesinde ilk sırada yer alan Umut Nayir’i gündemine aldı.
Transferde atağa kalkan ve önce Cenk Tosun sonra da Oğuz Aydın transferlerini tamamlayan Fenerbahçe’de kadrodan ayrılacak isimler de netlik kazanıyor. Özellikle Cenk Tosun’un transfer edilmesiyle forma şansı iyice azalan Umut Nayir’in talipleri artıyor. Konyaspor’un kadrosunda görmek istediği golcü futbolcunun durumunu Hatayspor da takip ediyor.
Fisayo Dele Bashiru ile yollarını ayıran, kiralık olarak Galatasaray’dan gelen Halil Dervişoğlu’nun da kulübüne dönmesinin ardından ileri hatta oyuncu eksiği olan bordo-Beyazlılar, bu bölge için 2 transfer planlarken bir yerli ve bir yabancı ismi renklerine bağlamak istiyor. Antalyaspor’un yerli oyuncu için hedefi ise Fenerbahçe’nin başarılı futbolcusu Umut Nayir oldu.
Halen Fenerbahçe ile Avusturya kampında bulunan 31 yaşındaki futbolcu için net karar henüz karar verilmezken, Jose Mourinho’nun raporuna göre girişimlere başlanacak. Sarı-Lacivertlilerin Cenk Tosun’u transfer etmesiyle birlikte takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Umut Nayir için Antalyaspor’un dışında başka ekipler de sırada bekliyor. Golcü futbolcu için Hatayspor’un yanı sıra Rizespor ve Konyaspor’un da girişimleri bulunuyor.
Geçtiğimiz sezon başında da Hatayspor’un gündemine gelen Umut Nayir, o dönem Fenerbahçe’ye imza attı. Sarı-Lacivertlilerde fazla forma şansı bulamayan başarılı futbolcu, 13 maça çıkarken gol ya da asist katkısı koyamadı. Devre arasında kiralık olarak transfer olduğu Pendikspor ile küme düşme tecrübesi yaşayan Nayir, İstanbul ekibiyle 18 maçta 5 gol ve 1 asist üretti. Doğanay Yiğitoğlu

Editör: Haber Merkezi