“Enflasyonla Mücadele Kalemle Yapılıyor” “Enflasyonla Mücadele Kalemle Yapılıyor”

HBB Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU) ekipleri bu kapsamda fiziki ömrünü yitirmiş, sık sık arızalanarak içme suyu kesintilerine ve su kayıplarına sebep olan şebekelerde yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

Ekonomik ömrünü tamamlamış, sıkça arızalanan boruları bertaraf etme çalışmalarının sürdüğünü belirten Genel Müdürlük, Defne ilçesine bağlı Çardaklı Mahallesi Çiftlik Caddesi üzerinde yapılacak asfalt çalışması öncesinde 1400 metre yeni hat inşası ve 4 abone bağlantı çalışması yapılacağını aktardı.

HATSU Genel Müdürlüğü, il genelinde üstyapı çalışmaları öncesinde altyapısı eksik olan bölgelerin su ihtiyacını karşılamak amacıyla altyapı eksikliklerinin giderildiğini açıkladı.

ASFALT SERİMİ ÖNCESİ ALTYAPI SORUNU ÇÖZÜLÜYOR

Çalışmaları yerinde takip ederek düşüncelerini dile getiren Defne Çardaklı Mahalle Muhtarı Ümit Basralı, “talebimiz üzerine Hatay Büyükşehir Belediyesi HATSU ekipleri tarafından mahallemiz Çiftlik Caddesi’nde içme suyu şebekesi döşemesi yapılıyor,  asfalt serimi öncesi mahallemizdeki alt yapı sorununu çözüyoruz. Talebimizi karşılayıp bizleri sevindiren Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Mehmet Öntürk’e, buradan şahsım ve mahallem adına çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Muhabir: İsmet Gültekin