Hatay Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, herhangi bir afet durumunda vatandaşların daha bilinçli hareket etmesi adına eğitim ve tatbikatlar düzenlemeye devam ediyor.

Yangın sırasında insanların can ve mal kaybını önlemek adına her an vatandaşın yanında olan HBB İtfaiyesi, olası afet durumlarında insanların tedbir alması için uygulamalı olarak tatbikatlar gerçekleştiriyor.

“Enflasyonla Mücadele Kalemle Yapılıyor” “Enflasyonla Mücadele Kalemle Yapılıyor”

Özellikle okul ve derneklerden gelen talepler doğrultusunda vatandaşların bilinçlenmesi amacıyla gerçekleştirilen eğitimler kapsamında, HBB İskenderun İtfaiye ekipleri tarafından Afet Tespiti ve Arama Kurtarma Derneği üyelerine yönelik “Kurumsal Temel Yangın Eğitimi” verildi.

İskenderun İtfaiyesi’nde verilen eğitim sonrasında uygun bir alanda tatbikat gerçekleştiren itfaiye ekipleri, yangına anında yapılması gerekenler ve yangın söndürme cihazlarının kullanımı hakkında tatbikata katılan üyeleri uygulamalı olarak bilgilendirdi.

Geniş araç filosu ve son sistem ekipmanları ile 15 ilçede hizmet veren HBB itfaiyesi, vatandaşların can ve mal kaybının önüne geçmek için her an vatandaşların yanında olduğunu hatırlattı. Kenan Cengiz

Editör: Haber Merkezi