Hatay Büyükşehir Belediyesi, şehir içi ulaşım ağlarını modernize ederek vatandaşlara daha konforlu ve güvenli bir ulaşım deneyimi sunmak amacıyla yol yapım projelerine hız kesmeden devam ediyor.

Mücbir Sebep Halinin Uzatılması Bizi Rahatlatmadı Mücbir Sebep Halinin Uzatılması Bizi Rahatlatmadı

HBB Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı son olarak, Antakya'nın Akçaova Mahallesi'nden Eski Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kavşağı'na kadar uzanan yolda çalışmalarını tamamladı.
Büyükşehir ekiplerince 4000 metrelik yolda zemin iyileştirme işlemlerinin ardından sathi kaplama yapılarak yolun kalitesi artırıldı ve halkın kullanımına sunuldu.

MUHTAR KAZANÇ: 20 YILDIR YAPTIRAMIYORDUK
Çalışmalar hakkında düşüncelerini paylaşan Mahalle Muhtarı Ahmet Kazanç, “Bu yolu 20 yıldır yaptıramıyorduk. HBB Başkanı Mehmet Öntürk’ten göreve gelir gelmez yolun yapılmasını talep ettik. isteğimize yanıt verdi ve ekipler hızlı bir şekilde çalışmalara başladı. Başkan Mehmet Öntürk ve tüm Büyükşehir ekiplerine şahsım ve mahallem adına teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.
HBB yetkilileri, il genelinde ulaşımda yaşanan sıkıntıları ortadan kaldırmak ve vatandaşlara daha iyi hizmet sunmak için benzer projelere devam edeceklerini belirtti. Zeynep Yüksek

Editör: Haber Merkezi