Hatay Büyükşehir Belediyesi  Mehmet Öntürk’ün talimatlarıyla Büyükşehir Belediyesi’nin kurumsal kimlik yapısında yenilikler yapmaya devam edeceklerini bildirdi.

Büyükşehir resmi sayfasında yer alan bilgilerde; Seçim döneminde göreve gelince Hatay Büyükşehir Belediyesi’nde çalışanla çalışmayan ayrımının yapılması noktasında hassasiyet göstereceğini sık sık dile getiren Başkan Öntürk’ün vaatlerinden birini daha hayata geçirerek Hatay Büyükşehir Belediyesi’nde ATM personeli kavramına son verdiği bildirildi.

Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin tüm birimlerinde kullanılmaya başlanacak olan Personel Devam Kontrol Sistemi (PDKS), çalışanların çalışma sürelerini ve izinlerini daha etkin bir şekilde yönetmeyi hedefliyor.

DAHA ŞEFFAF ÇALIŞMA ORTAMI SAĞLANACAK

Personelin devamsızlık, çalışma saatleri ve izin durumları kolaylıkla izlenebildiği PDKS’nin sağladığı faydalar arasında, doğru veri girişiyle personel maaşlarının hesaplamalarında artan doğruluk oranı ile bütçe yönetiminde ve iş gücü verimliliğinin artması yer alıyor. Ayrıca, sistemin şeffaf yapısı sayesinde, çalışanlar daha düzenli bir çalışma ortamına kavuşuyor.

Bu kapsamda, İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından PDKS ile ilgili tanıtım ve bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

TOPTAŞ, PDKS’NİN FAYDALARINI ANLATTI

Hatay Büyükşehir Belediyesi  Daire Başkanlıklarının yoğun katılımın olduğu toplantıda, İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Bahattin Toptaş, katılımcıların sorularını yanıtlayarak sistemin işleyişi hakkında detaylı bilgiler verdi.

TEKNOFEST’in Başarılı Takımlarına Tebrik TEKNOFEST’in Başarılı Takımlarına Tebrik

Bahattin Toptaş, PDKS’nin Belediyedeki iş süreçlerine sağlayacağı katkıların altını çizerken katılımcıların aktif katılımıyla sistemin daha etkili bir şekilde kullanılacağını vurgulad

Muhabir: Haber Merkezi